Annons:

Cilla Nergårdh ny marknadschef på Astrid Lindgrens Näs

Cilla Nergårdh har börjat sitt nya arbete som marknadschef på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby.

Målet är att locka fler besökare till så väl Astrid Lindgrens barndomshem, den permanenta utställningen och de kommande trädgårdarna som öppnas sommaren 2014.

– Det här jobbet känns som skräddarsytt för mig. Jag får för första gången kombinera de arbetsområden jag ägnat mig åt i livet – marknadsföring, trädgård, kultur och besöksnäring, säger Cilla Nergårdh.

Cilla kommer senast från en tjänst som marknadschef på Alfabeta Bokförlag och Ordfront förlag/Galago i Stockholm. Men hon har också gått en trädgårdsmästarutbildning på Capellagården på Öland och drivit en egen verksamhet med trädgård, kafé, festlokal och konferensanläggning på Långholmen i Stockholm.

En stor del av tjänsten som marknadschef kommer under det närmaste året att ägnas åt Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs.

– Trädgårdarna kommer att göra Astrid Lindgrens Näs till ett ännu starkare besöksmål i framtiden. De kommer att skapa förutsättningar för fler spännande evenemang, utställningar och upplevelser. Jag är säker på att vi kommer att hitta både fler och nya besökare framöver.

– Astrid Lindgrens Näs är och kommer att bli en plats där man kan tillbringa lång tid. Man bjuds på såväl kunskap, inspiration och skönhet. Naturen var och är oerhört viktig både för Astrid Lindgren som privatperson och i hennes författarskap. Vi vill fortsätta hennes arbete för ett samhälle som respekterar djur och natur – och allas, särskilt barnens – rätt till naturupplevelser och ett levande kulturlandskap, säger Cilla Nergårdh.

Kommentarer är stängda.