Annons:

SAS och Disney i samarbete om tecknad flygplansfilm

Disney kommer att samarbeta med olika flygbolag runt om världen i samband med lanseringen av filmen. I Norden har filmbolaget valt SAS som samarbetspartner i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Filmen Flygplan är en historia som bygger vidare på barnfilmerna Bilar och Bilar 2. Överenskommelsen innebär att SAS kommer att synas i olika marknadsföringskanaler som Disney Nordic genomför kring premiären av Flygplan på bio och DVD/Blu-ray. SAS får även rätten att anordna egna marknadsföringsaktiviteter baserade på filmen.

– Vi är såklart väldigt glada över att den efterlängtade uppföljaren till Bilar-filmerna handlar om just flygplan och att vi får möjligheten att samarbeta med Disney under lanseringen av filmen, säger Stefan Hedelius, strategi- och marknadschef på SAS.

– I Norden är SAS en självklar samarbetspartner för oss. Vi delar ambitionen att skapa positiva upplevelser för de som använder våra produkter, vi delar engagemanget i familjemålgruppen – och i och med att temat på vår nästa storfilm är flygplan är detta ett perfekt start på ett starkt partnerskap inom ramen för Disneymedia+, säger Anna Glanmark, marknadsdirektör, The Walt Disney Company Nordic.

Utöver SAS samarbetar Disney med British Airways i Storbritannien, Lufthansa i Tyskland och American Airlines i USA. I Sverige har filmen Flygplan biopremiär den 27 september.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024