Annons:

Stark bokningsstart för stuguthyrningen på Gotland 2014

Bokningarna till Gotland inför nästa år har ökat med över 20 procent.

I år stod 68 procent av bokningarna via Novasol till Gotland av utländska turister. Största delen är tyska familjer med 49 procent och näst störst är danska familjer med 8 procent.

– Redan nu ser vi ett mycket positivt resultat inför nästa säsong och vi tror på en fortsatt positivt utveckling. I och med att ca 70 procent av bokningarna till Gotland via oss är utländska familjer, har husägare som hyr ut en bra möjlighet att öka beläggningen även utanför högsäsongen, säger Torbjörn Fredman, Nordenchef på Novasol.

Novasols lokala kontor i Visby öppnades för mer än ett år sedan och sköts tillsammans med Gotland Active, men de har haft personal på Gotland sedan 10 år tillbaka.

–  Sedan ett år tillbaka har vi ett lokalt kontor i Visby och det är en viktig service för husägare som får hjälp med nyckelutlämning och hantering av deposition, då många inte är bofasta på ön. Men det är också viktigt för besökarna som får en bra service direkt på plats. Lokal närvaro är viktigt del av vårt arbete som vi fokuserar på, fortsätter Fredman.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024