Annons:

Anna Madsen – tuffast i branschen

Interhomes försäljningschef Anna Madsen har fått el genom kroppen och klättrat genom gyttja och containrar. Helt frivilligt. Och efter tävlingen Tough Viking väntar en Iron Man.

Varför plåga dig genom en Tough Viking?
– Jag har deltagit i Tjurruset ett par år, det är lite samma stuk fast utan hinder. Jag tränar på ett gym där många åker på den här typen av tävlingar utomlands, så när jag såg reklam om Tough Viking tänkte jag att detta måste jag testa.

Vad var tuffast?
– Rent fysiskt var det att hoppa upp och ner i sex containrar, de var cirka 2,5 meter höga, det var hemskt jobbigt och det kändes som om de aldrig tog slut. Det var det tredje hindret av 15. Rent smärtsamt var elhindret, det värsta. Man fick stötar av 500 trådar med 10 000 volt. Man var tvungen att springa som i en labyrint, dessutom sprutade de vatten på oss. Jag fick en sådan stöt att jag föll ihop, och det var svårt att komma upp eftersom det var så lerigt.

Kommer du att ställa upp nästa år?
– Elhindret gör att jag tvekar inför nästa år. Det var inte schyst.

Du har anmält dig till Iron Man i Kalmar nästa år. Hur laddar du upp?
– Ja, vad har jag gett mig in på? Dumheten tog över förnuftet, men jag är i mitt livs form, så varför inte? Jag genomförde en halv Iron Man i somras och det gick bra. Det blir det ultimata testet, det är så himla tufft.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024