Annons:

Chefskarusell på Scandic och Braathens

Frank Fiskers gör comeback som koncernchef för Scandic och efterträder Anders Ehrling som istället blir koncernchef för Braathens Aviation.

Den oväntade chefsrokaden innebär att Anders Ehrling, som varit koncernchef på Scandic i tre år och dessförinnan mångårig chef på SAS, går tillbaka till flygbranschen.  Som ny koncernchef i Braathens Aviation ersätter han Knut A Solberg som går i pension.

– Anders Ehrling är utan tvekan den person i Sverige som är bäst lämpad till att leda Braathens Aviation in i framtiden, en framtid med många utmaningar och möjligheter, säger Per G Braathen, styrelseordförande i Braathens Aviation.

Samtidigt får Scandic Hotels åter en koncernchef med gedigenhotellerfarenhet, som dessutom också varit koncernchef för hotellkedjan 2007-2010.

– Förändringen av koncernchef hoppas jag ska leda till att vi når våra satta mål. Anders Ehrling har genomfört ett stort arbete som nu Frank Fiskers ska driva vidare, säger Scandics styrelseordförande Vagn Sörensen.

Frank Fiskers har de senaste åren varit koncernchef på KF och har gedigen erfarenhet från både den nordiska och internationella hotellbranschen.

 

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024