Annons:

Svenska Mässan rekryterar Marie Jacobsson till toppjobb

Svenska Mässan rekryterar Marie Jacobsson som ansvarig för Kongressadministration AB, ett bolag inom Svenska Mässan-koncernen.

Marie Jacobsson har arbetat som f d operativ chef på Congrex Sverige. Kongressadministration AB, som startade 2006, erbjuder sedan tidigare delegathantering för kongresser och hotellservicetjänster. Bakgrund till rekryteringen är Congrex konkurs i Sverige och att många kunder står inför genomförande av sina arrangemang. Genom denna rekrytering satsar Svenska Mässan offensivt på att stärka kompetensen inom kongressområdet.

– För Svenska Mässan är det viktigt att säkerställa att våra kongresskunder får den professionella hjälp de behöver i samband med sin kongress. Det är också väsentligt att Göteborg får behålla viktig kompetens inom området för att kunna hantera framtida kongresser, säger Anna Falck, vd, Kongressadministration AB. 



Bolagets uppdrag är att aktivt bidra till att fler kongresser och möten förläggs till Göteborg.


– Jag är både glad och förväntansfull inför uppdraget. Efter 18 år på Congrex, är detta en ny och spännande utmaning och jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utvecklingen av Kongressadministration AB, säger Marie Jacobsson. 


Kommentarer är stängda.