Annons:

10-årsjubileum för porrfria hotell

Roks firar att konceptet Porrfritt på hotellrummen funnits i tio år.

Den här veckan uppmärksammar Roks, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, att 189 hotell och konferensanläggningar i Sverige blivit certifierade med utmärkelsen Porfritt.

– Porrfritt är ett framgångskoncept för hotellen, för gästerna, för personalen och för jämställdheten. Porrfritt-certifieringen är en kvalitetsstämpel och används som försäljningsargument: bo hos oss och ni får ett jämställt boende helt fritt från porr. Det är också glädjande att kommuner och landsting använder vår certifiering när de ska boka hotell, säger Angela Beausang, Roks ordförande.

10-årsjulieet firas bland annat med att alla hotell och konferensanläggningar som ansöker om certifiering den här veckan bjuds på årsavgiften för 2014. Ambitionen är givetvis att få fler hotell att ansöka om certifiering och sluta visa porrfilm i standardutbudet eller via betal-tv. Rocks drog igång satsningen ”Boka Porrfritt” 2003 och hotell och konferensanläggningar som inte visade porrfilmer samlades i en katalog. Sedan år 2011 kan de ansöka om att bli Porrfritt-certifierade av Roks.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024