Annons:

Ryanair skaffar pr-chef i Skandinavien

Ryanair satsar ju som bekant på att förbättra sin kommunikation. Nu ska lågprisflygbolaget anlita någon för att sköta deras pr i Skandinavien. Men bolaget vill inte säga om det ska göra bolaget mer öppet.

Ryanair har redan lanserat ett Twitter-konto, en chatt och en mejladress för pressen för at förbättra sin kommunikation. Rekryteringen av en ny pr-chef är en del i samma arbete, säger Elina Hakkarainen, marknadsansvarig för Norden, till SvD.
– Det här är en del av vår nya kommunikationsstrategi, där vi bland annat har infört en chattfunktion där passagerare kan ta kontakt med oss. Vi har genom åren fått många förslag från passagerare och en del av dem har vi tagit hänsyn till.
SvD: Kommer ni att ha mer öppenhet mot pressen nu?

– Vi har använt en agent i Sverige förut, det stämmer. Men vi har också internationella kontaktuppgifter för pressen på hemsidan, och har en mejladress som infördes tidigare i år som pressen kan använda för att ta kontakt med oss.

Ryanair har haft en svensk presskontakt förut, men byter nu till en ny pr-partner. Det beror dock inte på missnöje enligt Hakkarainen.
– Nej, det är bara en del av vår nya strategi och de nya initiativ som vi har lanserat under hösten.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024