Annons:

Och de nominerade till Grand Travel Award 2014 är …

Grand Travel Award 2014 äger rum 13 februari på Grand Hôtel. Den här veckan avslöjar vi vilka som är årets nominerade i 13 klasser – några klasser varje dag. I dag tisdag har vi släppt namnen på de nominerade i de fyra första klasserna.

grandtravelaward.se hittar du årets nominerade i de fyra klasserna Bästa charterbolag, Bästa specialistresearrangör, Bästa utländska turistbyrå och Bästa biluthyrare.

Framför allt i klassen Utländska turistbyrå finns flera nykomlingar i nomineringslistan.
Under resten av veckan till och med 13 december släpps nya nominerade i 14 av totalt 17 klasser. Nominerade till de tre övriga klasserna släpps i januari.
De nominerade företagen utses av den 10 man och kvinnor starka Grand Travel Award-juryn, som består av Travel News redaktion och sju nyckelpersoner från resebranschen. Årets ordförande är Leo Olsson, Head of Commercial Cards på Nordea. Mer om vilka som sitter i juryn finns på grandtravelaward.se
Men det är resebranschen, inte juryn, som utser vinnarna i de allra flesta klasserna. 600 utvalda resebyråanställda och lika många från resebranschens övriga delar, får betygsätta de nominerade företag. Service och support, marknadsföring och kvalitet på produkten är de tre kriterierna i leverantörsklasserna, som sedan viktas till ett slutresultat.
Omröstningen, som sköts av Fürst Scandinavian Research, inleds i nästa vecka.
Nytt för i år är att en helt ny klass introduceras, Årets E-handel, med en särskild jury med omfattande digital kompetens. Vilka som blir de tre nominerade i denna klass avslöjas i januari.
Det känns väldigt roligt att få dela ut ett digitalt pris, det har varit ett starkt önskemål under flera år, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News, som arrangerar Grand Travel Award.
Se vilka som nominerats i de fyra första klasserna i Grand Travel Award 2014 här.

Kommentarer är stängda.