Annons:

RCL Cruises omorganiserar i Norden

Royal Caribbean, Azamara Club Cruises och Celebrity Cruises får nya säljorganisationer i Norden.

RCL Cruises har hittills haft en gemensam försäljningsorganisation i Norden. Nästa år delas detta upp så att varje varumärke – Royal Caribbean, Azamara Club Cruises och celebrity Cruises – får varsin.
– Det är viktigt att vara beredd på att möta marknaden när den ändras. För att på bästa möjliga sätt kunna möta den efterfrågan som varje enskild marknad har, så har vi beslutat att separera de tre varumärkena inom säljfunktionen. Detta ger oss en ännu starkare fokusering och ökad tydlighet för varje varumärke och dess unika egenskaper. Just för att kunna möta kundernas behov på bästa sätt, säger Roar Meidal, vd i Norden.
De övriga affärsfunktionerna för de tre varumärkena kommer fortfarande hanteras gemensamt av det nordiska huvudkontoret i Oslo.
Nordisk Head of Sales för RCL Cruises LTD är Ken Kristensen. Simen Opsahl är ny nordisk Sales Manager för Celebrity Cruises och Jakob Koch blir nordisk Sales Manager för Azamara Club Cruises. Bente Borvik, Henrik Bergkvist, Andreas Söderquist och Petri Siren är Sales Managers för Royal Carribean International i Norge, Danmark, Sverige och Finland.

Kommentarer är stängda.