Annons:

De kan vinna Ekoturismpriset

Nomineringarna till Grand Travel Awards Ekoturismpris är färdiga. Fyra kandidater kan vinna prestigepriset.

Samverkan med valforskare, urskogsturism i nationalpark, räddad lanthandel och Swarovskibesök är några av framgångarna bakom nomineringarna av årets fyra kandidater till Grand Travel Awards Ekoturismpris. 
För sjuttonde gången utser Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med branschtidningen Travel News vinnaren av Grand Travel Awards Ekoturismpris. I år nomineras följande fyra arrangörer till den prestigefyllda utmärkelsen:

Kullabergsguiderna har de senaste åren framgångsrikt visat upp den hotade tumlaren för tusentals besökare. En profilprodukt som dessutom har använts i marknadsföringen av hela Skåne. Vidare har företaget ett nära och banbrytande samarbete med traktens naturum och hjälper även nordiska valforskare med tumlarobservationer och fältarbeten.
Natulife skapar upplevelser utöver det vanliga av urskog, snö och igloos, och ägaren Cecilia Lundin brinner verkligen för äkta ekoturism. En turism som bryr sig om framtid, natur och andra. Cecilia är en motor i Jokkmokks lokala turismutveckling, en engagerad försvarare av natur, kultur och världsarvet Laponia, och får därför flera starka nomineringar från trakten.
Vildmarksbyn Solberget tog hjälp av sina tyska gäster och lyckades tillsammans med övriga byborrädda Nattavaaras lanthandel förra året. Vidare är företaget en föregångare inom klimatsmart resande, och uträttar stordåd när i stort sett alla internationella besökare väljer nattåget från Stockholm, vilket numera gör ett tågstopp i byn.
Wild Sweden blir det första företaget som kan vinna ekoturismpriset en andra gång, och Marcus Eldh och hans personal förtjänar att vara med i tävlingen. WildSweden har lockat besökare från 76 länderför att spana på älg, bäver och varg i Bergslagen, och dessutom hinner Marcus med att föreläsa, inspirera ochutbilda andra i ekoturism runt om i Sverige.
Den 13 februari koras en vinnare.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024