Annons:

First card stolt jubilar – Cabonline gör premiär på GTA

Det är 16:e gången gillt för First Card som huvudsponsorpå Grand Travel Award. För Cabonline är det däremot premiär på ”resebranschens egen Oscarsgala”.

För både nykomlingen och veteranen är Grand Travel Award ett gyllene tillfälle att synas mot övriga resebranschen.

Vi är med som sponsor för GTA då vi för ett par år sedan lanserade våra taxibokningsappar med unika funktioner såsom fast pris och betalning via resekonto med fullt stöd för kostnadsställe. Nu tar vi nästa steg och erbjuder taxi i samband med flygbokningen direkt i AeTM. Detta vill vi berätta för världen, säger Anders Karlsson, vd för Cabonline.
 
För First Card är deltagandet på Grand Travel Award en viktig tradition, som bidrar till att möjliggöra den stora galan.

Grand Travel är årets evenemang för resebyråerna och samtidigt ett riktigt kvalitetsevenemang. Eftersom en stor del av vår produkt är riktad mot affärsresebyråerna är det ett enkelt val för First Card att vara med som sponsor, säger Leo Olsson, head of commercial cards på Nordea.

Grand Travel Award äger rum 13 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Dagen inleds med branschseminariet Travel News Studio, där talarna Gunhild A Stordalen, Per Schlingman, Fredrik Önnevall och Hampus Brynolf deltar. Temat för seminariet är ”Tänk nytt, tänk rätt” och handlar om de stora skiften som resebranschen står mitt i. Temat är aktuellt, menar Anders Karlsson. Liksom övriga resebranschen befinner sig även taxibranschen mitt i ett paradigmskifte.

Nya virtuella aktörer försöker placera sig mellan slutkund och slutleverantör. Vår största utmaning är att nu och i framtiden leverera den attraktivaste bokningsprodukten och på så sätt fortsatt kunna leverera kvalitet till ett mycket attraktivt pris, då vi själva förädlar vår produkt, säger Anders Karlsson.

Vilket seminarieinslag ser du mest fram emot?
 
Jag ser mycket fram emot att höra Per Schlingmann som verkar ha en väldigt spännande syn på ledarskap och kommunikation.
 
Efter seminariet tar galakvällen vid med prisutdelning, mat och dryck och fest hela kvällen lång.
 
Missa inte vinterns stora branschhändelse. Gå in och anmäl dig på http://www.travelnews.se/special/grand-travel-award

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024