Annons:

Nu släpps kvällsbiljetterna till Grand Travel Award

Med nio dagar kvar till Grand Travel Award har biljetterna släppts för den som bara kan eller vill gå på galakvällen den 13 februari. Antalet biljetter är begränsat – så skynda dig att boka en plats.

Det har varit rusning till årets seminarium på Grand Travel Award ”Tänk nytt, tänk rätt”. De som köpt biljett till Travel News Studio garanteras även en plats på Grand Travel Awards galakväll. 
Nu har även ett begränsat antal biljetter enbart för galakvällen släpps. De som köper kvällsbiljetter får välkomstdrink, vara med på gala och prisutdelning, middag (Grand Hotels välsmakande buffé) och dryck, bubbel och fest. Biljetterna till årets viktigaste kväll för resebranschen kostar 499 kronor exklusive moms och bokas på www.grandtravelward.se.
Det gäller att vara snabbt ute för att vara säker på en biljett. Trycket på biljetter är som vanligt hårt, säger Emelina Lindberg, projektledare för Grand Travel Award på Travel News/Egmont Tidskrifter.
I år öppnar galakvällen 18:15 för kvällsgästerna. Se till att vara i god tid innan själva prisutdelningen börjar 19:00 i Vinterträdgården. Därefter bjuds på mat och dryck i Grand Hotels vackra Spegelsal.
Vill du anmäla dig till galakvällen, gå in på grandtravelaward.se.

 

Kommentarer är stängda.