Annons:

Festival återuppstår – på Kuba

Har du vägarna förbi Havanna i mars har du chans att spana in återförenade Atomic Swing och andra svenska artister på musikfestivalen Love & Peace Havana.

Förra året gick musikfestivalen Peace & Love i konkurs och festen i Borlänge ställdes in. Men innan dess hann man genomföra den tredje festivalen i ordningen i Havanna på Kuba.

Trots konkursen i Sverige går festivalen av stapeln på Kuba i år igen den 5 till 8 mars. Precis som förra året går den under namnet Love & Peace Havana och är ett samarbete mellan det svenska skivbolaget National, norska ambassaden och kubanska musiker.

Festivalen anordnades första gången 2011. Förhoppningen är att festen på sikt ska bli en skandinavisk kulturfestival med musik i fokus och även att skapa en mötesplats mellan skandinaviska och kubanska artister och konstnärer.

Timbuktu, Looptroop Rockers och Veronica Maggio är några av de artister som spelat tidigare år. Bland årets artister finns bland annat Luna Green och INVSN. Dessutom gör Atomic Swing en återföreningskonsert.

Festivalen Peace & Love kommer även att återuppstå i sommar i Borlänge men när har arrangören inte avslöjat än.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024