Annons:

Tjuvkika på Grand Travel Awards gästlista

Det är rusning till Grand Travel Award i år. Förutom gala, prisutdelning, god mat och dryck är det årets viktigaste mingeldag inom resebranschen. Ticket, Ving och Emirates är bara några som kommer vara där. Kommer du?

Att säga att alla kommer vara där den 13 februari kan måhända vara en lätt överdrift, men när Travel News redaktion slänger en snabb blick på deltagarlistan känns det åtminstone så. Här hittar vi medarbetare från Ticket Privatresor, American Express, HRG, Resia, Big Travel, Winberg Travel, Norrtälje Resebyrå, Travellink, Jade Travel och CWT. På plats finns också flygbolag som SAS, Qatar Airways, Finnair och Austrian och hotellkedjor som Rezidor, Clarion, Thon Hotels och Scandic. Den som är ute för att mingla ska inte heller missa Travelport, SunHotels, Wondercruises, RCCL, Travelport, Visit Denmark, Tyska Turistbyrån, Kinaresor, Ving, Europeiska, Iata, Paynova och Österrikes turistbyrå och Viking Line. 
Det är bara ett axplock från listan över redan anmälda till galan. Biljetterna går åt snabbt! Anmäl dig på grandtravelaward.se

Kommentarer är stängda.