Annons:

Appsmidig incheckning till flyget

Nu blir det enklare att checka in till flyget i förväg. Swedavia, som driver de flesta svenska flygplatser, har släppt en ny version av sin app som gör det möjligt att checka in direkt från telefonen.

Swedavias app för smarta telefoner och surfplattor innehåller information om gatenummer och boarding, om butiker, restauranger och annan service på flygplatsen. Du kan också kolla parkeringsmöjligheter, hyrbilar, taxi, bagagebestämmelser och vätskeregler.

I den nya versionen av appen kan du dessutom checka in till flyget med en knapptryckning. Incheckningen sker inte direkt i appen, utan du skickas vidare till respektive flygbolags system för mobilincheckning. Trots det är det smidigt att allt samlas på ett ställe.

– Att både hitta relevant information om servicen på och kring flygplatsen och kunna checka in på ett och samma ställe gör det ännu smidigare för resenärerna, säger Michael Persson Gripkow som är marknadsdirektör på Swedavia.

Alla flygbolag erbjuder inte mobilincheckning ännu, men merparten av de resenärer som flyger från Swedavias flygplatser kan ha nytta av appen.

Swedavias app finns för både telefoner och surfplattor med iOS eller Android. Funktionerna är samma oavsett om du använder telefon eller surfplatta, men versionerna för surfplattor är anpassade för större skärmar.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024