Annons:

Nu kommer Indien till Stockholm

I slutet av april kommer Stockholm att lysa i orange och dofta av curry. I en vecka blir det indisk film, mat, design, mode, yoga, ayurveda och en eftermiddag full av tips på Indienresor.

Indienfesten, som döpts till India Unlimited, börjar tisdag 22 april med matfestival på Clarion hotell vid Skanstull. Samma kväll blir det Sverigepremiär på biografen Saga på Kungsgatan för indiska feel good-filmen The Lunch Box, som utspelar sig i Bombay. Filmen kommer därefter att visas på SF:s biografer runt om i landet.

Nästa dag är det dags för tema business, design och resor med reseinformation, föredrag och paneldiskussioner på Clarion hotell vid Skanstull.

Till helgen samma vecka kulminerar Indienfestivalen med modern indisk dans med Astad Deboo på Moderna museet, indisk konst i Kista och Bollywoodparty på Clarion hotell.

India Unlimited arrangeras av Indiens ambassad i Stockholm i samarbete med Swedish India Business Council , Business Sweden och flera andra organisationer. Vagabond är en av många sponsorer av Indienfesten.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.