Annons:

Nyheten i USA: marijuanahotell

Efter att Colorado legaliserat användande av marijuana har resebranschen fått upp ögonen för en ny målgrupp. Flera "marijuanavänliga" hotell öppnar i den amerikanska delstaten.

Resenärer som vill lägga sig på sängen och rulla en joint efter en lång dag på Denvers gator har snart flera boendealternativ.

Hotellgruppen The MaryJane Group – MaryJane är slang för marijuana – startar snart Adagio Bed & Breakfast som gärna tar emot gäster som vill bli höga.

– Vårt koncept är att erbjuda gästerna ett komplett all inclusive-paket där de kan njuta av marijuanalivsstilen utan behöva bry sig om vad andra tänker, säger Joel C. Schneider som är vd för The MaryJane Group till Good Morning America.

I Denver finns också Get High Getaways, ett B&B som har både nudister och marijuanarökare som målgrupp. Och i Morrison, även det i Colorado, finns The Cliff House som lockar med åtta romantiska stugor för den som vill ta ett halsbloss eller två.

– Även efter legaliseringen av marijuana kan det vara svårt att hitta ett vänligt inställt hotell. The Cliff House välkomnar ansvarskännande konässörer, skriver hotellet på sin hemsida.

Marijuana blev lagligt i Colorado från 1 januari i år. Alla över 21 år får köpa och bruka drogen. Handeln sker i butiker som fått licens från delstaten, vid årskiftet hade 136 sådana licenser utfärdats.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024