Annons:

Clarion Hotel Post får erinran efter strippincident

Det blev en smärre skandal kvinnor från en strippklubb uppträdde på Clarion Hotel Post i Göteborg under allhelgonahelgen i höstas. Nu har beslutet från tillståndsenheten om händelsen kommit.

Clarion Hotel Post hade utökat serveringstid och danstillstånd och fått godkänt vid tillsynsbesök av både polis och tillståndsmyndigheten, skriver Besöksliv. Evenemanget var flera timmar långt och en del var en fyra minuter lång burlesk dans med åtta lättklädda tjejer.
Bilder från festen orsakade upprördhet blad tjänstemän och politiker i Göteborg. En utredning inleddes av tillståndsenheten.
– Det jag sett bilder på är inte förenligt med vad vi gett tillstånd för. Man kan inte uppge att man ska ha en verksamhet och sedan bedriva en annan, sa tillståndsenhetens chef Annelie Silvander till Besöksliv.
Hotellet får nu en erinran.
– Det är en förstagångshändelse och vi bedömer att de rättat in sig i ledet. Bolaget har sett väldigt allvarligt på händelsen och vi tror inte att det kommer hända igen, säger Annelie Silvander till Göteborgsposten.
Beslutet accepteras av Clarion Hotel Posts vd Fredrik Blomberg:
– Vi accepterar den erinran vi fått och kommer inte att överklaga den. Vi väljer att lägga detta bakom oss nu.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024