Annons:

First Hotels får nytt hotell på Kungsholmen

Ett nyrenoverat Fridhemsplan Hotel blir First Hotels nya hotell på Kungsholmen i Stockholm – samma stadsdel där hotellkedjans tidigare flaggskapp ligger.

2012 tvingades First Hotels sälja Hotell Amaranten till Choice. Men nu stärker First sin närvaro i Stockholm med Fridhemsplan Hotel, som ansluter sig till hotellkedjan från 1 juni. Fridhemsplan Hotel har i dag 120 rum, men växer till 215 rum inklusive fem sviter när ombyggnationen är klar.

Det blir First Hotels fjärde hotell i Stockholm och det 31:a i Sverige.

– Vi är mycket glada över den nya etableringen i Stockholm. Med den genomgripande ombyggnationen blir det en mycket stark kvalitetsprodukt som vi kan erbjuda våra privat- och affärsresekunder, säger Lennart Johansson, chef för Business Development and Sales på First Hotels.

Ombyggnationen av Fridhemsplan Hotel kostar 50 miljoner kronor och kommer att ta ett år. Renoveringen omfattar samtliga rum och badrum och med nytt lobbyområde.

Hittills i år har First Hotels växt med tre nya hotell: förutom Fridhemsplan Hotel First Hotel Duxiana i Lund och First Hotel Mayfair i Köpenhamn.

 

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024