Annons:

Anmäl dig till branschgolfen TN Trophy 27 maj

Det är hög tid att anmäla sig till vårens roligaste branschgolf Egypt Travel News Trophy 27 maj, som i år arrangeras tillsammans med Egyptiska turistbyrån.

Resebranschens populäraste golftävling Egypt Travel News Trophy är en institution bland branschens golfare. Tisdagen 27 maj ger sig 80 golfare ut på Lindö Golfklubb, norr om Stockholm. I år står Egyptiska turistbyrån som huvudsponsor av tävlingen.

–          Vi är väldigt glada över det nya samarbetet med Egypten, som är en spännande golfdestination, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Om vädrets makter står tävlingen bi kan det bli nästan lika sommarvarmt och skönt som en golfdag på en golfbana i Egypten. Men under årens lopp har de härdade golfspelarna på TN Trophy även fått utstå regn, halv storm och hagel.

–          Men det som är så fantastiskt med TN Trophy är att alla deltagarna alltid är så positiva och har så roligt tillsammans, oavsett väder, säger Patrik Jerrestam, försäljningschef på Travel News.

Nytt för i år är att TN Trophy spelas som en klass poängbogey. Ett prisbord utöver det vanliga utlovas också.

Startskottet smäller kl 08.15 på Dalbanan, Lindö och tävlingen avslutas med lunch och prisutdelning cirka 13.30.

Hålsponsorer under denna dag är förutom Egyptiska turistbyrån även Cabonline, Destination.se, Austrian Airlines och Eurocard.

 

Anmälan sker till patrik@travelnews.se senast 23 maj med namn, företag, telefonnummer, e-post, golf-id, hcp samt om du kommer att stanna och äta lunch.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Din medverkan är kostnadsfri, men anmälan är bindande, utebliven närvaro debiteras 500 SEK.

 

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024