Annons:

På nya jobb i Nordic Choice Hotels

Trond Bastiansen och Katalin Paldeak har rekryterats från koncernen och får båda byta titel till COO.

Katalin Paldeaks tjänst som chief operating officer (COO) för Nordic Choice Hotels är nyinrättad. Tidigare var hon koncerndirektör för Clarion Hotels som tillsammans med de andra hotellkedjorna, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resorts och Comfort Hotel ingår i Nordic Choice Hotels.

Trond Bastiansen blir COO och får totalansvaret för de tio fristående hotellen inom Nordic Hotels & Resorts. Bland dessa finns Copperhill Mountain Lodge i Åre och Yasuragi Hasseludden i Nacka. Hans tidigare tjänst var som koncerndirektör  för Clarion Collection och han har bland annat även varit dekanus för Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

– Vi har aldrig haft fler projekt och större kapacitetstillväxt på samtliga marknader. Med Tronds och Katalins nya positioner kraftsamlar vi och rustar oss för vidare tillväxt. Både Katalin och Trond är rekryterade från chefspositioner inom Nordic Choice och känner koncernen mycket väl. De har båda visat att de har den strategiska känslan och egenskaperna för att utveckla egenarten och potentialen för samtliga kedjor vidare, säger Torgeir Silseth, koncerndirektör Nordic Choice Hotels

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024