Annons:

Pappor i kampanj för flickors rättigheter

Rezidors Nordenchef Thomas Engelhart blev en av de senaste att ansluta sig till den globala kampanjen "Fathers Empowering Daughters". Nu utmanar han sina kollegor att göra detsamma.

Genom att lägga upp en video på kampanjens hemsida med sina döttrar där de berättar hur de arbetar för att stärka sina döttrars möjligheter i livet, deltar män från hela världen i syftet att synliggöra och lyfta fram kvinnor och flickors rättigheter.

Bakom kampanjen står den ideella organisationen G(irls)20 som i samband med den kommande G20-mötet i Australien i augusti, vill uppmuntra G20-ledarna att lägga mer tid och resurser på flickors möjligheter.

Thomas Engelhart vars video du kan se här, har utmanat alla hotelldirektörer på samtliga Radisson Blu och Park Inn by Radisson-hotell i Norden att ladda upp en video på kampanjhemsidan.

Några av de som har deltagit är Virgin Groups Richard Branson, Malalas pappa Ziauddin Yousafzai, Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholms Sam Holmberg samt Rezidor Hotel Groups globala vd Wolfgang M. Neumann. 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024