Annons:

Daniel Twerenbold ny Rezidor-direktör

Daniel Twerenbold blir distriktsdirektör för Rezidor med ansvar för gruppens samtliga hotell i Malmö, Danmark och Island.

Daniel Twerenbold har en examen från Hotel Management School i Schweiz och har studerat på Ecole Hotelier de Lausanne samt det amerikanska IVY League-universitetet Cornell.

Han inledde sin karriär inom gruppen 2003 som general manager för Radisson Blu i Malmö. Därefter har han haft en rad olika internationella tjänster och senast kommer han från en roll som vice president på Nimb Hotel i Köpenhamn.

Från och med den 4 augusti i år gick han tillbaka till sitt uppdrag som general manager för Radisson Blu i Malmö, men med ytterligare ansvarsområden som direktör för samtliga Rezidor-hotell i Malmö, Danmark och Island.

– Jag ser fram emot att anta en ny utmaning inom Rezidor och hoppas att mina internationella erfarenheter kommer väl till pass när vi nu siktar på att ta våra hotellupplevelser till en ny nivå.

Han blir en del i den nordiska ledningsgruppen och kommer rapportera till Thomas Engelhart, area vice president nordics på Rezidor.

– Daniel blir en stor tillgång för vårt nordiska team och hans erfarenheter från olika delar av världen stämmer väl överens med Rezidors internationella profil. Jag ser fram emot att dra nytta av hans driv och passion för hotellbranschen när vi tillsammans arbetar för att stärka Rezidors position som den ledande internationella hotellkedjan i Norden, säger Thomas Engelhart i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024