Annons:

Air Berlin auktionerar ut lyxklassbiljetter

Senaste påhittet i lågprisflygbranschen är att locka med uppgradering till finare stolar och bättre service – i form av en auktion.

Tyska lågprisbolaget Air Berlin börjar nu att auktionera ut uppgraderingar från de ordinarie trånga stolarna med minimal service till affärsklass med gott om utrymme och lyxigare mat och dricka på sina långlinjer.  Resenärer ska kunna buda på en uppgradering fram till 72 timmar före avgång.
 
– Genom den här nya tjänsten erbjuder vi resenärerna att spontant kunna njuta av en exklusiv flygupplevelse i Business Class. Resenären kan själv bestämma hur mycket det är värt. Vem som får resa i Business Class avgörs av buden, säger Jacob Fischer på Airberlin enligt ett pressmeddelande.
 
I affärsklass lockar flygbolaget med att man har säten som kan fälles ner till en säng och att man bjuder på ”ett lyxigt entertainment-system och gourmetmåltider”.

Gå på affärsklassauktion

På airberlin.com/upgrade kan du se om det finns någon auktion för respektive resa och lägga ett bud. Den resenär som lagt högsta budet informeras om sin vinst senast 12 timmar före avresa.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024