Annons:

Mer lyx för Norwegians premiumresenärer

Norwegian går på charmoffensiv - och spetsar sitt erbjudande till resenärerna som flyger premiumklass på deras långdistanslinjer till USA och Asien.

Efter massiv kritik och negativ medieuppmärksamhet runt Dreamlinerproblemen går flygbolaget på motoffensiv. I dag kan TN avslöja att flygbolaget uppgraderar servicen för sina premiumresenärer med fri tillgång till lounge i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Bangkok, Los Angeles och London samt ger utökad ombordservice.

– Det är viktigt för oss att göra resan så smidig och bekväm som möjligt för våra passagerare och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda våra premiumkunder tillgång till lounge före avgång samt utökad servering ombord, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.

Norwegian har sju 787 Dreamliner med  plats för 291 passagerare varav 32 större och mer bekväma stolar i den främre delen av kabinen. Norwegian erbjuder 17 långdistanslinjer mellan Europa och USA och Asia. Redan i dag ingår mat, dryck, bagage och större och bekvämare säten i premiumklassen.

Kommentarer är stängda.