Annons:

Ett nytt ”webbhotell” har öppnat i Umeå

Obemannat hotell slår upp dörrarna mitt i Umeå. ”Vi har försökt tänka nytt”.

Det nya hotellet U&Me, som ligger i centrala Umeå, är helt obemannat och webbaserat. Här finns ingen reception och in- och utcheckningen sker via särskilda diskar precis som på en flygplats. 

Inför och under vistelsen får gästen själv sy ihop sin hotellupplevelse utifrån önskemål, behov och plånbok – allt genom webbsidan. Man kan antingen välja att endast boka själva övernattningen, det vill säga hotellsängen, eller så adderar man på upplevelser som till exempelvis gitarrlektion på rummet, paltkoma, vattenskidåkning på Umeälven eller något helt annat.

– Vi har försökt tänka nytt, att ifrågasätta allt när vi skapat U&Me. Hotellet ligger precis mitt i Umeå och vi vill få våra gäster att uppleva så mycket som möjligt av vår stad, säger hotelldirektören Anna Gemrud Mörner. Men likväl som man kan göra tillval så kan gästen också välja bort det mesta, till och med hotellrummet. Vill man hellre övernatta i ett U&Me-tält så ordnar vi självklart det.

Byggnaden är ritad av den prisbelönta arkitektbyrån Snøhetta medan arkitekt- och designbyrån Stylt Trampoli står bakom koncept och inredningsdesign.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024