Annons:

Här är Finnairs nya sommardestinationer

Finnair lägger till tre destinationer i sitt sommarprogram 2015. Bakom nyheterna ligger bland annat en ökad efterfrågan bland flygbolagets asiatiska resenärer.

Dublin, Aten och Malta är Finnairs nya destinationer sommaren 2015. Finnair kommer att flyga från Helsingfors till Dublin alla dagar i veckan förutom tisdagar. Premiärdatum är den 30 mars 2015 och rutten kommer att trafikeras av Flybe.

Maltarutten kommer att trafikeras två gånger i veckan, måndagar och torsdagar, med start den 2 april. Även Aten kommer att trafikeras två gånger i veckan (onsdagar och söndagar). Här lyfter det första planet den 5 april.

– Dublin, Aten och Malta är destinationer som blommar upp på sommaren så vi hoppas att våra resenärer kommer att uppskatta våra nya resmål. De nya destinationerna i vår sommartidtabell är även ett svar på en ökad efterfrågan hos våra asiatiska resenärer. Alla tre flyglinjerna kommer därför på ett smidigt sätt att matcha anknytningsflyg till Asien. På detta sätt hoppas vi tillgodose både våra nordiska och asiatiska resenärers behov i sommar, säger Kenneth Gillberg, Skandinavienchef på Finnair.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024