Annons:

Travel News rekryterar redaktör från Besöksliv

Daniel Hirsch, redaktör och tidigare nyhetschef för branschtidningen Besöksliv, blir ny redaktör på Travel News i november.

Besöksliv är hotell- och restaurangnäringens motsvarighet till Travel News. Daniel Hirsch, som är ekonomijournalist i botten, har under sina år varit både redaktör och nyhetschef för tidningen och varit en av de drivande krafterna bakom tidningens digitala satsningar.

– Vi är otroligt glada att vi lyckats rekrytera Daniel. Han har gedigen erfarenhet av branschjournalistik och kan hotell- och turismnäringen på sina fem fingrar. Det kommer Travel News har stor glädje av, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Daniel börjar sitt nya jobb på Travel News i november.

 – Jag ser mycket fram emot att få bevaka hela resenäringen och hoppas tillföra nya infallsvinklar. Jag tar med mig många års erfarenhet och ett stort kontaktnät från hotellbranschen och svensk besöksnäring, säger Daniel Hirsch.

Han efterträder Karin Starkman Ahlstedt, som efter många år som redaktör och nu senast t f chefredaktör, går vidare och blir press- och kommunikationsansvarig i Norden för resebyråkedjan Ticket.

– Jag har haft 14 fantastiska år på Travel News, men nu är det dags att gå vidare till nya spännande uppgifter. Eftersom jag har bevakat näringen i så många år ska det bli riktigt intressant att gå över till ”andra sidan” och bli en del av den på riktigt, säger Karin Starkman Ahlstedt.  

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024