Annons:

Stockholm får ett nytt stort cityhotell

Om drygt ett år öppnar ett nytt hotell mitt i Stockholm. ”En modern hotellupplevelse med bästa cityläge, till ett bra pris och med smarta digitala lösningar”, enligt hotellgruppen som ligger bakom satsningen.

Det är Sleepingfox Hotel Group AB, med hotell i Bromma, Norrköping och Sundsvall, som fortsätter sin expansion och öppnar ett nytt hotell i centrala Stockholm.

Det nya livsstilshotellet ska ligga i en byggnad som tidigare huserade kontor i korsningen Apelbergsgatan/Luntmakargatan. Byggnaden ägs av AFA Fastigheter.

Det blivande hotellet kommer att omfatta drygt 200 hotellrum, gym och restaurang.

− Det nya hotellet kommer att satsa på att ge gästen en modern hotellupplevelse med bästa cityläge, till ett bra pris och med smarta digitala lösningar, säger Lars-Jerker Molin, en av ägarna till Sleepingfox Hotel Group AB.

− Projektet ska göras möjligt genom att bygga yteffektiva hotellrum där allt onödigt skalas bort men där vi ökar kvalitén på det som hotellgästen värderar högt. Publika utrymmen som lobby och restaurang där gästerna spenderar mycket av sin tid kommer kommer vi att satsa särskilt på för att skapa attraktiva och tilltalande miljöer berättar Gunilla Högbom, Chef Projekt AFA Fastigheter.

 Det nya hotellet planeras att öppna vid årsskiftet 2015/2016.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024