Annons:

Nätresebyrå lanserar nytt lojalitetsprogram

Nätresebyrån presenterar ett nytt lojalitetsprogram och byter samtidigt profil. Förändringen är ett steg mot "ett modernare resande".

MrJet Rewards. Så heter det nya lojalitetsprogrammet som nu lanseras av nätresebyrån MrJet. För varje resa som bokas får medlemmen pengar till nästa resa. Hur mycket redovisas redan i bokningsstadiet och när bokningen är genomförd sätts pengarna omedelbart in på lojalitetskontot och kan användas för hotellnätter på nästa resa, skriver MrJet i ett pressmeddelande.

Programmet kommer från researrangören Orbitz som redan lanserat programmet i USA.

Utöver pengar får MrJet Rewards-medlemmar även andra förmåner.

– Som lojalitetsmedlem kan du till exempel bli uppgraderad, få en välkomstpresent på rummet eller få ersättning för bagage- och wifi-kostnader, säger Björn Alvarsson, Head of Marketing på MrJet.

MrJets Rewards går även att kombinera med andra reseföretags bonussystem. Bokar du en SAS-biljett hos MrJet får du både pengar på ditt MrJet-konto och eurobonuspoäng hos SAS, enligt pressmeddelandet från MrJet.

I samband med lanseringen av MrJet Rewards byter nätresebyrån grafisk profil för att, som det heter, ta ett steg mot ett modernare resande.

Kommentarer är stängda.