Annons:

Landvetter får direktlinje till Zürich

Flygbolaget Swiss öppnar direktlinje från Göteborg Landvetter Airport till Zürich från i vår. Linjen får sex avgångar per vecka.

– Zürich finns med på listan över de tio destinationer som skulle betyda mest och vara mest värdefull i reda pengar för regionen. Nu kan vi bocka av den från listan, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör.

Patrik Andersson, VD på Business Region Göteborg, är också nöjd med den nya linjen.

– Tillgänglighetsfrågan är helt avgörande för det internationella näringslivet! Därför är det ytterst glädjande att vi nu har fått en direktlinje till Zürich. Det är väldigt kul när vårt breda samarbete för att få till nya flyglinjer ger resultat, säger Patrik Andersson, VD på Business Region Göteborg.

Linjen Göteborg Landvetter–Zürich kommer inledningsvis att trafikeras med en kvällsavgång måndagar och onsdagar kl. 17.15. Från och med 20 maj byts tiden till 9.30 på förmiddagen dessa dagar. Tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar avgår flyget från Landvetter till Zürich kl. 20.10.

Från Zürich blir det avgång kl. 14.10 måndagar och onsdagar fram till maj då avgången byts till kl. 06.30. Övriga dagar tisdag, torsdag, fredag och söndag är avgången satt till 17.10 från Zürich.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024