Annons:

Boka din plats på TN Studio – se listan över dem som anmält sig!

Anmälningarna till Travel News Studio den 17 november rullar in från alla delar av resebranschen. Har du inte anmält dig, gör det nu!

Gör som CWT, HRG Nordic, Swedavia och Kairos Future. Anmäl er till TN Studio den 17 november.

Med den tuffa konkurrensen som resebranschen befinner sig i är det viktigt att ligga i framkant och att följa med i utvecklingen. Därför är årets tema på TN Studio ”Trender”. Måndagen den 17 november bjuder Travel News in till ett fem timmar långt kunskapsseminarium med lunch, föreläsningar, fika och mingel– allt på Sheraton Hotel Stockholm.

Först ut bakom talarstolen är Anna Felländer, chefsekonom på Swedbank. Hon kommer att tala om riskerna med den svenska och globala ekonomiska återhämtningen samt ge vägledning om vart den ekonomiska utvecklingen är på väg. Hon kommer även att adressera viktiga ekonomiska trender som resebranschen måste förhålla sig till de kommande åren.

Sedan följer två spännande föreläsningar om sociala medier – och hur du använder dem till din fördel. Talar gör Tommy Sollén och Karin Eriksson från Social FTW. Tommy har järnkoll på imagemarknadsföring och varumärksbyggande och kommer att tala om turism och hur du tjänar på att satsa på långsiktiga relationer. Karin Eriksson kommer att fokusera på hotell och hur företag kan dra nytta av – och tjäna pengar på – sociala medier. 

Avslutar gör ledarskapskonsulten Mathias Bönnemark som är en van föreläsare och vd för managementkonsultföretaget Qeep. Mathias föreläsning kommer att handla om hur din egen inställning påverkar mycket vad som sker runt omkring dig och hur du, genom att våga satsa, kan nå resultat du aldrig tidigare vågat drömma om. 

Urval av företag som redan har anmält sig till Travel News Studio den 17 november:

A-Train/ Arlanda Express,
Carlson Wagonlit Travel,
Gävle Kommun, 
HRG Nordic, 
Kairos Future, 
Nordiska Tidningsbolaget, 
Reseförlaget/Bonnierförlagen, 
Runö Möten & Event, 
Solid Försäkringar, 
Strömma Group, 
Svensk-kinesiska Resebyrån AB, 
Swedavia AB, 
VKL, 
Visit Uppland/Regionförbundet Uppsala län.

Ta chansen att mingla med några av resebranschens höjdare, ta tempen på konkurrenten, knyt nya kontakter och kom tillbaka till kontoret nästa morgon laddad med nya idéer och inspiration. 

Investera i en kunskapsboost för dig själv och din personal. Anmäl ditt företag till TN Studio.

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024