Annons:

Resesnackis: Sex på flygplats – ny trend

Undrar du vad resenärerna hittar på medan de väntar på sina flyg? En ny undersökning har hittat en oväntad trend som konkurrerar 10 000-metersklubben.

Enligt en ny, icke helt vetenskaplig, underökning som den brittiska flygsajten Jetcost genomfört visar det sig att 10 procent av resenärerna ägnar sig åt sexuella aktiviteter på flygplatsen. Den exakta platsen är inte så viktig utan älskogen kan utföras såväl på toaletter som i förvaringsutrymmen, konstaterar sajten som också slår fast att detta är en växande trend och ett fenomen precis som 10 000 metersklubben.

På frågan varför folk ägnade sig åt sex på flygplatsen svarade 32 procent att de hade ”semesterkänslor” och 27 procent sa att de ville åt spänningen att inte veta om man skulle ”åka fast”.

– Tydligen är sex på flygplatserna vanligare än på flygplanen. Jag gissar att en av anledningarna till att folk gör detta är spänningen och känslan av att du gör något som du egentligen inte borde göra – just där, säger Antoine Michelat, grundare av Jetcost.

Undersökningen gjordes först på 2 521 resenärer över arton år från England, men för att ta reda på om det bara var något ”brittiskt” lät man även intervjua 1 000 personer från övriga Europa, skriver Expressen.

Resultaten visade att italienarna (17 procent) är de mest amorösa på flygplatsen, därefter kommer spanjorerna (14 procent). Åtta procent från Tyskland gav efter sina lustar medan bara tre procent av fransmännen gjorde detsamma.

 

Svenskar resenärer tillfrågades inte.

Kommentarer är stängda.