Annons:

Stinkande plan tvingades vända

Ett flygplan på väg till Sydney tvingades vända tillbaka till flygplatsen i Los Angeles på grund av en ”olidlig” stank ombord. Men vad var det egentligen som hände? Historierna går isär.

En bit in Virgin Australias flight från Los Angeles till Sydney spreds en odräglig stank i kabinen. Flera av planets 351 passagerare säger att en toalett gick sönder och att avföring flöt i rännilar i gången, skriver dn.se och hänvisar till New Zealand Herald.

– Vi kunde se det i gången, det var väldigt tydligt. De sade i högtalarsystemet att de skulle städa upp etcetera, men tre timmar in i flygningen så var det typ ”Jag är ledsen, vi måste vända tillbaka”, säger Julia Malley, en av passagerarna ombord, till New Zealand Herald.

Kabinpersonalen städade gången, men stanken försvann inte. Inte ens de ansiktsmasker som passagerarna erbjöds hjälpte.

En talesperson för Virgin Australia säger i ett uttalande att passagerarnas uppgifter är falska. Flygbolaget hävdar i stället att det var två handfat ombord som läckte.

Befälhavaren ombord beslutade att vända tillbaka till Los Angeles. Där inkvarterades passagerarna på hotell i väntan på att ombokas på andra flighter till Australien.

Kommentarer är stängda.