Annons:

Ticket har branschens bästa marknadschef

Anna Blomdell har utsetts till bästa marknadschef i kategorin resor av Resumé.

Tidningen Resumé utser varje år årets marknadschef i femton kategorier. Priset delas ut till den marknadschef vars företag stärkt sitt varumärke mest utifrån varumärkets förutsättningar. När det under torsdagskvällen var det dags att kora årets vinnare fick Tickets marknadschef Anna Blomdell ta emot priset i kategorin i kategorin resor.

– Det är fantastiskt roligt att alla vi på Ticket får ett erkännande för vårt arbete med marknadsföring. Vi jobbar väldigt säljinriktat med att driva kundflöden till Ticket på ett kostnadseffektivt sätt och låta kunderna uppleva varumärket. Priset bekräftar att detta fungerar, säger Anna Blomdell som nu flyttar utomlands och lämnar över tjänsten som marknadschef till Michael Kapil som tillträder den 8 december.

– Anna har gjort ett utomordentligt jobb med att lägga grunden för vårt framtida marknadsarbete. Det ska bli spännande att se hur Michael Kapil fortsätter att utveckla våra marknadsstrategier utifrån sina erfarenheter, säger Katarina Petrini, VD för Ticket Privatresor.

Övriga nominerade i resekategorin var Airtours Richard Johansson, Flygresor.se:s Olov Lindberg, Fritidsresors Ewa Lagerqvist, Mr Jets Björn Alvarsson, Resias Jeanette Holmén, Solresors Johan Arlock och Claes Pellvik på Ving.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024