Annons:

Owegoo skriver partneravtal med resejättar

Svenska resesöksajten Owegoo som lanserades i mars i år skriver nu parnteravtal med några av värdens största reseaktörer.

Sedan lanseringen i mars i år har resesöksajten Owegoo jobbat hårt för att få till fler samarbeten inom resebranschen. Nu meddelar företaget att partneravtal har skrivits med Booking, Expedia, Hotels.com, RentalCars, eDreams och eBooking.

– Vi är otroligt glada över att ha partneravtal på plats med så stora och betydande internationella reseaktörer. Under de senaste månaderna har vi jobbat dag och natt för att integrera dessa tjänster och de nya funktionerna på Owegoo” säger Sofia Franzén, grundare och vd för Owegoo.

I och med samarbetena kan Owegoo erbjuda flera nya funktioner på sajten, såsom hotell, flygjämförelse och hyrbilar. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Owegoo är en svensk resesöksajt med bas i Malmö. Sajten utgår från besökarens önskemål och behov snarare än resmål. Man söker på ord som exempelvis ”löpning”, ”galleri” eller ”portugisiska”, och får upp förslag och jämförelser mellan olika priser och destinationer.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024