Annons:

Safehotels i drömavtal med Rezidor

Svenska Safehotels ska certifiera 100 av Carlson Rezidors i 23 länder under de kommande månaderna. Intentionen är att samarbetet ska fortsätta med fler hotell i flera år.
– Vår omsättning kommer att växa rejält, säger grundaren Hans Kanold.

Det är 13 år sedan Hans Kanold grundade Safehotels Alliance, då med Gothia Towers i Göteborg som första kund. Sedan dess har bolaget vuxit och skaffat sig kunder över hela världen. Det man erbjuder är säkerhetscertifieringar av hotell, så att hotellens gäster vet att hotellen har ett bra säkerhetsarbete.

Nu har Safehotels tecknat ett prestigekontrakt med Carlson Rezidor.

– Vi ska certifiera omkring 100 hotell i 23 länder under fem månader, med start i januari. Så småningom blir det hotell i fler länder. Intentionen är att vi ska certifiera samtliga hotell i kedjan, säger Hans Kanold.

Alla de nu aktuella hotellen driver Rezidor i egen regi, än så länge finns inga avtal med franchise- eller managementdrivna hotell. Men tanken är att de också ska med på tåget.

Alla Rezidors egna hotell i Sverige, Norge och Danmark ska certifieras.

– Avtalet är på ett år, vi skriver aldrig mer än ettårsavtal. Intentionen är att rulla ut det över hela kedjan, det tar fyra–fem år.

Hans Kanold hävdar att den här typen av säkerhetscertifieringar har efterfrågats av stora bolag och deras travel managers. För Safehotels är avtalet med Rezidor värt väldigt mycket.

– Det ger oss en internationell status, ett internationellt erkännande. För Safehotels som bolag är det ett mycket stort avtal. Vår omsättning kommer att växa rejält. Det är en milstolpe.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024