Annons:

Etraveli hämtar ny ledamot från Spotify

Etraveli har utökat styrelsen med Sophia Bendz som ny ledamot. Hon har under de senaste sju åren varit global marknadsdirektör för Spotify.

Styrelsen för Etraveli har vid en extrastämma utsett Sophia Bendz till ny ledamot.

– Etraveli är ett spännande tillväxtbolag i en sektor där det händer mycket – och där bolaget varit tydligt med sin ambition att ta en internationell marknadsposition. Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap från den internationella onlinemarknaden och bidra till Etravelis utveckling, säger Sophia Bendz i ett pressmeddelande.

Sophia Bendz har en gedigen erfarenhet av strategisk varumärkesutveckling i globala tillväxtföretag med inriktning på online-marknaden. Närmast kommer hon från en roll som global marknadsdirektör på Spotify, där hon varit med från start med att skapa, bygga och utveckla varumärket Spotify.

Sophia Bendz är styrelseledamot i Unibet och Norstedts samt rådgivare till Angel Investor Network och Tictail. Hon är även en av medgrundarna till organisationen AllBright

Etravelis styrelse består därmed av Erik Strand, ordförande, Ralph Axelson, Sophia Bendz, Percy Calissendorff, Marcus Jansson, Jarl Söderman och Per Setterberg.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024