Annons:

Cabonline storsatsar på Grand Travel Award – igen

Taxiorganisationen Cabonline har haft ett händelserikt år och är nu för andra året i rad en av huvudsponsorerna för branschfesten Grand Travel Award. Travel News tog ett snack med försäljningschefen Camilla Sydfors inför årets gala.

Nedräkningen inför Grand Travel Award och TN Studio med topptalare från Expedia, Ryanair, Lottie Knutson och Ari Riabacke är i full gång! Läs om vilka som anmält sig här.

För dem som inte vet – vilka är ni på Cabonline och vad gör ni?
– Vi på Cabonline är ett drivet gäng med massor av energi och ambitioner som jobbar aktivt med ny teknik gällande taxibokning.  Cabonline ingår i Fågelviksgruppen och är idag Skandinaviens största taxiorganisation med många kända och väletablerade taxiföretag som exempelvis TaxiKurir och Taxi 020. Vi ligger i en ständig framkant för nytänkande produkter och har idag de mest populära taxiapparna på den Skandinaviska marknaden.

Har det hänt några spännande nyheter hos er sedan förra årets Grand Travel Award  där ni gjorde debut som sponsorer?
– Flera spännande nyheter till och med! Förutom att Cabonline nu finns bokningsbart i Norge i fem städer, så kan man nu också förbetala sin resa till ett fast pris mot kreditkort och PayPal direkt i appen. Andra mindre funktioner som betygssättning av sin resa i fyra kategorier och två nya språk har tillkommit. Vi har även gått live i Amadeus självbokningssystem AeTM vilket gör att vi på Cabonline har ett otroligt spännande år framför oss.

Ett av temat för årets TN Studio är ju beslutsfattande, kan ni på Cabonline relatera till det temat på något sätt?
– Absolut. Vi har turen att vara väldigt snabba kring våra beslut och därför har vi kunnat agera i tid. Teknisk utveckling tar tid och att alltid ligga strategiskt steget före våra konkurrenter beror just på att vi tar snabba beslut. Det gäller att vara offensiv för att ligga i framkant.

Vilket seminarieinslag ser du mest fram emot?
– Lottie Knutsson ligger mig och tror jag, hela svenska folket väldigt varmt om hjärtat. Hennes resa och karriär ser jag fram emot att lyssna till extra mycket.

Läs Travel News intervju med Lottie Knutson.

Vilken priskategori är du mest nyfiken på att se vem vinnaren blir?
– Transport inrikes och Årets digitala pris är två spännande kategorier som vi själva har förhoppningar om att en dag bli nominerade till! 

Förra året gjorde ni debut som sponsorer för Grand Travel Award, nu väljer ni att gå in som sponsorer igen, varför?
– Det är en underbar tillställning med en fantastisk atmosfär där alla njuter av att hela branschen finns samlad under en kväll av glamour! Ett ögonblick vi på Cabonline gärna vill dela och samtidigt berätta hur vi kan underlätta för branschens resande.

Varför är Grand Travel Award ett bra sätt för er att synas på?
– Många av våra kunder finns på plats och vi får tillfälle att berätta för alla att Cabonline erbjuder ett affärsresesystem för taxiresor, som ger kunden kontroll över sitt resande före, under och efter avslutad resa. Också hur enkelt och smidigt det är att samla alla sina taxiresor på ett och samma ställe och slippa att administrera en hel massa skrynkliga kvitton!

Och på vilket sätt kommer ni att synas under Grand Travel Award?
 – Precis som förra året finns vi i Vapensalen, exakt hur vi kommer att synas är en överraskning. Men jag lovar att det blir svårt att missa oss. Kom gärna förbi och säg hej!

Årets Grand Travel Award är den 23:e i ordningen och som traditionen lyder följs seminarierna åt av middag, mingel, underhållning och så klart – Grand Travel Awards prestigefulla prisutdelningsgala och branschens mest efterlängtade fest.

Biljetterna enbart till galakvällen släpps i mån av plats närmare galan. För att vara garanterad plats rekommenderas att man bokar seminariepaketet, där kvällens festligheter ingår i priset.

Anmäl dig till TN Studio och Grand Travel Award här

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024