Annons:

Katalin Paldeak framröstad till Årets Chef på Grand Travel Award

Katalin Paldeak, operativ direktör på Nordic Choice Hotels blev en av de 17 vinnarna vid Grand Travel Award 2015, resebranschens stora gala som ägde rum på Grand Hôtel i Stockholm på onsdagskvällen.

– Det här känns fantastiskt bra och är ett kvitto på att allt det arbete som dagligen görs ute på hotellen av våra underbara medarbetare uppskattas. Det här ger extra energi att fortsätta utveckla hotellupplevelsen för våra gäster, säger Katalin Paldeak.

Galan arrangerade för 23:e året i rad av affärs- och branschtidningen Travel News. Katalin Paldeak vann klassen Årets Chef i resebranschen, framröstad av 50 branschprofiler för att hon ”framgångsrikt byggt upp Clarion Hotels till att bli en av Nordens största och mest tongivande hotellkedjor – med en kombination av passion och strategisk förmåga. Som operativ direktör för Nordic Choice Hotels fem stora varumärken med fler än 160 hotell och 12 000 anställda är hon Hotellsveriges mäktigaste kvinna.”

Totalt delades 17 Grand Travel Awardpriser ut under den stora galan, arrangerad av Travel News, som hölls på onsdagskvällen på Grand Hôtel.

Läs om de övriga 16 vinnarna här.

 

 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024