Annons:

Travel News officiell mässtidning på TUR

Travel News är även i år officiell mediepartner till TUR:s branschdag. Travel News marsnummer med stort fokus på allt som händer på TUR delas ut till alla tidningens prenumeranter samt till alla besökare och utställare på mässan.

I flera år har Travel News varit officiell mässtidning för TUR:s fackdagar. Det samarbetet fortsätter även i år när TUR genomgår en stor förändring och separerar fack- och publikdagarna.

–       Det är en spännande förändringsresa som TUR genomgår och i år är det kanske viktigare än någonsin att berätta för resebranschen om det nya TUR som en mötesplats för rese- och turistnäringen ser ut. Vi är liksom övriga branschen förväntansfulla över allt det nya på TUR, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News.

Fackdelen av TUR förläggs i år till en dag, torsdagen 19 mars. Travel News kommer att som enda tidning finnas representerad inne i mässlokalerna för Scandinavian International Travel Meet, där länder och leverantörer världen över möter svenska resebyråer, arrangörer och andra köpare, och det nya affärsreseforumet Business Travel and Meetings Forum där travel managers och inköpare av affärsresor möter affärsreseleverantörer, allt från flygbolag till teknikleverantörer och betalkortsföretag. Cafét inne SITM kommer att döpas till Travel News Café där Travel News redaktione kommer att finnas på plats. Travel News kommer även att vara medarrangör till ett av seminarierna som hålls på scenen inne på SITM.

I Travel News marsnummer som inkluderar ett flertal TUR-sidor finns all viktig information som behövs inför besöket på TUR-mässan inklusive utställarlistor och kartor. Den 10 mars landar tidningen i brevlådan hos Travel News prenumeranter. Det delas också ut till alla mässbesökare och mässutställare på SITM och Business Travel and Meetings Forum 19 mars. Mars- och TUR-numret innehåller även mycket spännande reportage för branschen, exempelvis en unik kartläggning över löneläget i 250 av resebranschens största företag, en konjunkturlägesrapport för branschen 2015, ett utförligt personporträtt av Svenska Mässans koncernchef Carin Kindbom och massor av bilder från branschgalan Grand Travel Award.

Fram till TUR kommer Travel News dessutom kontinuerligt om vad som kommer att ske under mässan i våra digitala kanaler, travelnews.se och vårt dagliga Travel News Nyhetsbrev. och självklart bevakas mässan på plats.

För utställare som vill marknadsföra sig inför TUR finns attraktiva erbjudanden att annonsera i Travel News eller på travelnews.se. Kontakta i så fall Fredrik Johansson f.johansson@egmont.se eller Jan Pettersson jan@vagabond.se

 

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024