Annons:

Kvinna stungen av en skorpion på flygresan

Kabinpersonalen på en Alaska Airlines-flygning fick i helgen en ovanlig utmaning. Strax innan planet skulle lyfta blev de tvungna att döda en skorpion som stuckit en av passagerarna. Det skriver The Telegraph.

Händelsen inträffade i lördags på en Alaska Airlines-flygning från Los Angeles till Portland. När planet taxade ut på startbanan kände en man något på sin axel som visade sig vara en skorpion. Han borstade snabbt bort djuret som i stället landade på en kvinnas hand, där den gick till attack, skriver The Telegraph.

Det var då kabinpersonalen trädde in i handlingen och dödade spindeldjuret. Planet återvände till gaten där personalen sökte genom bagageutrymmena över sätena på jakt efter fler skorpioner. Jakten blev resultatlös.

Kvinnan fick medicinsk behandling ombord på planet, men valde sedan att inte resa vidare.

Det är oklart hur djuret lyckats ta sig ombord, men planet kom från Los Cabos i Mexiko där skorpioner är vanliga, skriver The Telegraph.

Händelsen är inte unik. 2012 blev en kvinna på en Delta Airlines-flygning stungen av en giftspindel. Hon fick 80 000 dollar vid en förlikning med flygbolaget.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024