Annons:

Och vinnarna i Grand Travel Awards Instagramtävling är …

En obetalbar bild på tre vimmelkungar – det blev vinnarbilden som tog hem storvinsten, en resa med Apollo till Rhodos, i Grand Travel Awards Instagramtävling #gta15.

Grand Travel Awards gäster var flitiga med mobilkameran under onsdagens gala – allt för att ta hem en av de tre fina vinsterna i kvällens Instagramtävlingen.

Men ingen lyckades så bra som Celebrity Cruises Kristofer Reinsson. Han lyckades fånga några av kvällens vimmelkungar med – vad ska vi säga – oförglömliga partyminer. Kristofer har en framtid som vimmelfotograf tror Travel News enväldiga jury i fall han tröttnar på kryssningsindustrin.

Vinsten? En resa för två med flyg och hotell med Apollo till Mythos Beach på Rhodos. Frågan är vem som får följa med honom. Jonas Axelson på Sunhotels, Martin Bard från Solresor  och Anders Persson från Swanson’s Travel som var två av de vimlande herrarna på bilden kanske kräver att få följa med.

 

 

Clara Larsson på Visit Denmark utmärkte sig också och vann en lyxig övernattning på Grand Hôtel. Visit Denmarksgänget lyckades nästan bli utelåsta på balkongen vid Strömsalongerna under kvällens festligheter. Men lika glada var de – och detta trots att de för första gången på många år inte vann priset för Bästa utländska turistbyrå (som gick till Spanska turistbyrån i stället). Juryn gillade denna fighting spirit.

Det tredje priset, även det en lyxig övernattning på Grand Hôtel för två, gick till Elin Forsberg, som studerar till resesäljare på Franz Schartau. Hon plåtade sina vänner som verkligen gav allt framför sponsorväggen. Med sådant nytänkande finns gott hopp för resebranschen i framtiden tyckte Travel News fotojury.

Vill ni se alla Instagrambilderna, gå in på Instagram på mobilen och sök efter #gta15. Vill du kolla bilderna på datorn, kan ni kolla här:

Om ni nöjer er med ett urval av TN:s bildfavoriter som inte nådde ändå fram, kolla här:

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024