Annons:

Rezidors Helsingborgsatsning ett Radisson

I september öppnar Rezidor och Winn Hotel ett nytt hotell i Helsingborg, Radisson Blu Metropol Hotel. Men valet av varumärke var inte självklart.

Radisson Blu Metropol Hotel får 205 rum och ligger i det expansiva området Söder, 400 meter från hamnen och Knutpunkten där stadens tåg, buss och båtförbindelser finns.

Hotellet ska drivas av Winn Hotel Group på franchisebasis. Vd är Malin Franck, som för två år sedan även öppnade Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg.

– Det är otroligt spännande att få vara med och bidra till denna positiva stadsutveckling i Söder i Helsingborg, säger Malin Franck i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Winn Hotels och Rezidor är väletablerat. Winn-gruppen driver förutom den nya satsningen i Helsingborg och Riverside i Göteborg ytterligare fyra hotell på uppdrag av Rezidor:

Park Inn by Radisson Uppsala
Park Inn by Radisson Lund
Park Inn by Radisson Solna
Radisson Blu Hotel Uppsala

Men att det i Helsingborg blev just ett Radisson var inte självklart. När Travel News nyligen intervjuade Rezidors nyss avgångne Nordenchef Thomas Engelhart fanns även varumärket Park Inn som ett alternativ, men i slutänden blev det alltså det klassiska Radisson.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024