Annons:

Linda Pira på Flight Club

TUR må förändra sig, men inte Flight Club. Air France-KLM kör vidare med sitt framgångsrika nattklubbskoncept även på årets upplaga av mässan.

TUR har med varm hand överlåtit festandet på torsdagskvällen på TUR till Flight Club. Air France-KLM:s partygeneral Gerald Amoudruz låter meddela att det blir samma koncept som 2014. Det börjar med förfest på Scandic Europa och sedan blir det välbekanta nattklubben Park Lane på Kungsportsavenyn. 1 000 biljetter släpptes i februari och det brukar bli hårt tryck på biljetterna när mässan närmar sig.

– Linda Pira sjunger på Scandic Europa och sedan fixar vi busstransport för alla till Park Lane.

Linda Pira är Sveriges hiphopartist och hon vann det prestigefyllda priset Årets hiphop/soul-artist på P3 Guldgalan. Hennes kaxiga megahit ”Knäpper mina fingrar” blev Årets låt på samma gala.

Det är även favorit i repris på sponsorsidan. Huvudpartner är Latitudes Ventures som lottar ut en resa till Sydafrika med hotell och landarrangemang på Park Lane. Stor tillgång på bubbel garanteras också eftersom Pol Roger finns med under kvällen och bjuder på champagne till ett mycket förmånligt pris.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024