Annons:

Barbados blev Puerto Rico hos Norwegian

Trots att Norwegian använt en bild från Barbados i marknadsföringen står det nu klart att bolagets nya destination i Karibien blir Puerto Rico.

Norwegian har marknadsfört sin karibiska nyhet med en tävling på Facebook där folk skulle gissa vilken den nya destinationen är. Tävlingen har bildsatts med ett foto från Barbados, vilket så klart har satt igång spekulationerna om att just Barbados är den nya destinationen. Men så är inte fallet.

I stället kommer Norwegian börja flyga till San Juan i Puerto Rico, skriver check-in.dk. Detta avslöjas i en reklamfilm från Norwegian som dykt upp lite för tidigt på tv-kanalen TLC.

– Jag har dessvärre inga detaljer kring den internationella marknadsföringen, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian, till check-in.dk.

På frågan varför bilder från Barbados används i marknadsföringen för Puerto Rico svarar Charlotte Holmbergh Jacobsson:

– Vi har många bilder som vi använder i marknadsföringen och de är inte alltid landsspecifika.

Efter påsken kommer Norwegian presentera Puerto Rico och Las Vegas som nya destinationer. Las Vegas har bekräftats av källor inom bolaget, skriver check-in.dk, medan Puerto Rico alltså redan avslöjats i en tv-reklam.

 

 

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024