Annons:

Norwegians Orlandorutt i farozonen

Norwegians linje mellan Köpenhamn och Orlando tycks vara på väg att försvinna. Rutten finns inte med i bolagets vinterprogram som träder i kraft den 19 oktober.

Måndagen den 30 mars lyfte Norwegians första Boeing 787-8 Dreamlinerplan från Köpenhamn till Orlando för första gången. Nu tyder det mesta på att linjen inte får så lång tid i luften, skriver check-in.dk. Sista planet lyfter den 19 oktober, därefter har flygbolaget inte lagt in fler avgångar i programmet.

En eventuell stängning av Orlandorutten kan bero på att Norwegian håller på att justera linjenätet så att det ska bli mer plats för nya utländska utländska destinationer från Köpenhamn och andra skandinaviska flygplatser, enligt check-in.dk. 

Norwegian kan inte ge något exakt svar på varför Orlandolinjen från Köpenhamn inte finns med i programmet efter den 19 oktober.

– Vi värderar löpande om våra rutter ska fortsätta eller inte. Vi har för närvarande inte presenterat hela vårt vinterprogram och jag kan därför inte säga något om den här enskilda linjen säger Norwegians danska presschef Daniel Kirchhoff till check-in.de.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024