Annons:

SJ lanserar klockapp

Nu lanserar SJ sin app Min Resa även i Apple Watch. ”Vill ligga i framkant”, säger Claes Lindholtz, affärsutvecklingschef på SJ.

I mobilappen Min Resa kan resenären sedan tidigare bland annat boka, omboka och avboka resor, välja sittplats och få aktuell trafikinformation om en viss sträcka eller station. I den uppdaterade klockappen för Apple Watch ges dessutom aktuell information, anpassad efter resans olika delar, skriver SJ i ett pressmeddeande.

Så dyker exempelvis uppgifter om aktuell avgångstid, eventuell spårändring, tid kvar till avresa och uppgifter om vagnsnummer och sittplats upp i klockan strax före avresan, medan uppgift om kvarvarande tid till slutdestinationen visas när resan påbörjats. Nytt är också att resenären får tågbiljetten i form av en QR-kod direkt i klockan.

– SJ:s ambition är att ligga i framkant och använda nya tekniker och innovationer. Klockappen är en del i vår offensiva digitala satsning för att göra information om resan mer lättillgänglig och tydlig för kunderna, säger Claes Lindholtz, affärsutvecklingschef på SJ.

SJ har tagit fram klockappen Min Resa i samarbete med Apple och apputvecklaren Bontouch.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024