Annons:

Elite bygger ut – och öppnar nytt

Elite Hotels expanderar och renoverar två hotell, Park Avenue i Göteborg och Stora Hotellet i Jönköping, som får fler rum. Dessutom öppnar bolaget sitt fjärde Hotel Bishops Arms, i Piteå.

Tillsammans med fastighetsägaren Pandox inleder Elite Hotels en utbyggnad och renovering av klassiska Elite Park Evenue på Avenyn i Göteborg. Hotellet går från 301 till 317 rum, dessutom utökas konferens- och restaurangytan med 1 000 kvadratmeter.

Även Elite Stora Hotellet i Jönköping expanderar. Hotellet växer med 35 rum till 170, och satsningen innefattar också en intern och extern ansiktslyftning. Även där sker satsningen i samarbete med Pandox.

Den totala investeringen är på 90 miljoner kronor, där Elite står för knappt hälften.

I mitten av april öppnade Elite sin fjärde enhet i sitt enklare hotellkoncept, Bishops Arms. Hotellet har 29 rum och är det fjärde hotellet i den kedjan. Sedan tidigare finns hotellkedjan i Kiruna, Köping och Kristianstad.

Hotel Bishops Arms har utvecklats ur pubkedjan med samma namn, som består av 40 pubar över hela Sverige.

– Vi är mycket glada att vi äntligen kommit igång i Piteå. Vår ambition är också att hitta flera lämpliga städer där vi kan etablera Hotel Bishops Arms framöver, säger Elites vd och ägare Bicky Chakraborty i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024